top of page

Meer over mezelf

Gecertificeerde gids in de Shinrin Yoku.

Dag lieve iedereen, mijn naam is Sandra De Pestel ben 47 jaar en woon met Jan Vandenberghe en zoontje Luca (8) in Torhout . Ik werk 26 jaar als adviseur in een bank. Zo’n 15 jaar geleden viel ik uit met een burn-out. Door veel in de natuur te vertoeven en yoga/meditatie te volgen ben ik er terug bovenop geraakt. Toen besefte ik al dat de natuur me geholpen heeft in die moeilijke periode. Ik wou iets studeren, mensen helpen en haalde in 2019 mijn diploma gezondheidscoach. Voor mijn eindwerk had ik groepsessies georganiseerd om als burn-out patiënt terug in balans te komen. Tijdens de corona jaren, kwam ik iedere dag in het bos en ervaarde ik terug de helende energie. Toen besloot ik om me te verdiepen in het bosbaden. Ik schreef me in in de Shinrin-Yoku academy bij Natacha Boudewijn en volgde een jaarlang de opleiding. Ik ben nu gecertificeerd Shinrin-Yoku gids. Ik probeer zelf twee à drie keerper week een bosbad te nemen. Het bos werkt als een therapeut en coach. De natuur brengt me terug in balans. Ik heb er enorm veel deugd van. Hetis ook wetenschappelijk bewezen dat bosbaden stress verlagend werkt, je immuunsysteem verbetert en positief is voor je hartslag en bloeddruk.

20230503_150003.jpg
Home: Over

Kom terug in balans met een zalig ontspannend bosbad 💚

Vertraag en verstil en ontdek de helende kracht van de natuur 💚

Bosbaden, in het Japans shinrin-yoku. Het is je bewust onderdompelen in de sfeer van het bos. Ook wel bos therapie genoemd. Door je tempo te verlagen, te verstillen en je zintuigen volledig te openen ervaar je de helende kracht van de natuur op een heel intense manier. Het ontspant elke cel in jouw lichaam. Ook ontdek je hoe het bos je bewuster in het hier en nu brengt en hoe je dieper in contact komt met je intuitie en je terug in balans gaat voelen. Bosbaden geeft je daardoor energie, ruimte en inspiratie voor frisse ideeën die je weer verder op je weg brengen.

Untitled
Home: Welkom

Bosbad sessies in kleine groepjes of individueel

Zelf ervaren en ontspannen? Boek één van de volgende groep sessies. Wens je liever alleen met mij op stap te gaan en één op één begeleiding te krijgen kan dat ook. 

Untitled

Datums bosbadsessies

In ieder seizoen zijn er specifieke uitnodigingen die samen gaan met de tijd van het jaar. Iedere seizoen heeft zijn kenmerken en invloeden op ons leven en verdieping in de natuur. Een bosbad duurt ongeveer 2,5 uur en er wordt altijd afgesloten met een thee ritueel.

Het bosbad gaat door in Wijnendale￾bos te Torhout. 
https://maps.app.goo.gl/3iEVnnCpZXzExM9p7
Een prachtig stil en magisch bos.


Data:Zondag 28 april van 09 tot 12u verrassingsbosbad met voelen en creativiteit in het bos.
Woensdag 15 mei van 13u30 tot 16u. Beltane, meifeest in het bos.

Wens je in te schrijven met een groepje van minimum 3 personen kan dit op aanvraag op een af te spreken datum.
Liever individueel met coaching? Dit kan zeker ook!! Vraag ernaar!


Prijs voor een sessie is 27 euro.Een kaartje van 4 sessies kost 100 euro.

Wens je iemand te verrassen met een  origineel cadeau?  Bestel dan snel een cadeaubon voor een bosbadsessie.


Je kan een sessie boeken door een mail of berichtje te sturen. Nadat je geboekt hebt, ontvang je een betaalverzoek en de praktische informatie, zoals het precieze verzamelpunt. Ook laat ik je weten wat je meebrengt naar het bos. Na de betaling is jouw boeking definitief.

Home: Diensten

Boek een sessie

+32472221088

  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

Untitled
Home: Neem contact op

Recensies

Tevreden klanten

Van zodra Sandra het bos nadert voel en zie je haar stralen. In een mum van tijd kom je zelf tot rust. Sandra begeleid je, met haar super stem, het bos in. Een top ervaring! 👍🏻🍂👍🏻

Idem dito ervaring, het is genieten van begin tot eind, kijk al uit naar het volgende bosbad,een echte aanrader 👌😘

Vanmorgen gaan bosbaden met Sandra. Absolute aanrader. Aan het begin had ik zelfs de prachtige paddenstoelen niet gezien. Na de oefeningen om je zintuigen te prikkelen herkende ik terug wat de natuur je aanbiedt. Erg interessante oefeningen. Ga mezelf en anderen dat zeker nog cadeau geven. 🙏💚

Home: Recensies

There is no WiFi in the forest, but i promise you that you will find a better connection 💚

20231014_131429.jpg
Home: Citaat
bottom of page